Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατσικάς: «Με ανάγκασαν να εκτεθώ»

Κατσικάς: «Με ανάγκασαν να εκτεθώ»
Απογοητευμένος από την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν ο Γιώργος Κατσικάς. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θέλησε μέσα από τις δηλώσεις του να ζητήσει συγγνώμη στον κόσμο και στους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά που είχε, ωστόσο, τόνισε ότι αυτή προκλήθηκε από την κακή συμπεριφορά που είχαν οι αντίπαλοί του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κατσικάς στην κάμερα της Nova:

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει να εκτεθώ με αυτόν τον τρόπο εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες θα πρέπει να είναι χαρούμενοι σήμερα, αλλά δεν θα πω το ίδιο. Με την αποβολή μου εκτέθηκα στον κόσμο και την ομάδα μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Υπήρξαν κάποιες διαφορές από την αρχή. Όλοι διαμαρτύρονταν, έπεφταν με τη μία κάτω, έβριζαν και με… ανάγκασαν να εκτεθώ και να πω πολλά άσχημα πράγματα».

Όσον αφορά το παιχνίδι, αλλά και την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, είπε: «Μπήκαμε από την αρχή δυναμικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και να κλειστούν στο δικό τους μισό και να πετύχουμε κι άλλο γκολ. «Έχουμε κάποιο πρόβλημα στα στημένα. Ελπίζω να το διορθώσουμε γιατί δεν γίνεται να καρδιοχτυπούμε σε κάθε στημένη φάση τη στιγμή που στη ροή δεν έχουμε απειληθεί».

Τέλος αναφορικά με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και το αν η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, σχολίασε: «Μας δίνει ώθηση το γεγονός πως έχουμε κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και να μην χάνουμε βαθμούς. «Η παρουσία του κ. Σαββίδη αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ και των παικτών που ήταν στον πάγκο μας δίνουν ώθηση και αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: