Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στον ανακριτή ο οπαδός του ΠΑΟΚ!!

Για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατηγορείται ο 34χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που συνελήφθη χθες το απόγευμα πριν τον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη για συμμετοχή σε επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας.
Στον ανακριτή ο οπαδός του ΠΑΟΚ
Ο 34χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία. Σε βάρος του η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για τα κακουργήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών και της απόπειρας εμπρησμού.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να πετούσε, μαζί με άλλα άτομα που διαφεύγουν της σύλληψης, πέτρες, μπουκάλια και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή τής Κάτω Τούμπας και λίγο αργότερα αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Κατά την προανάκριση, ο 34χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, τονίζοντας ότι την ώρα που εξελίσσονταν τα επεισόδια ήταν μέσα στο γήπεδο και βγήκε κάποια στιγμή έξω για να δει έναν φίλο του που τον κάλεσε σε βοήθεια.
Πηγή: thesporters.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: