Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Ο Δώνης έχει ευθύνη για τα νεύρα»

Ο Στέφανος Μπορμπόκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου παρά το θρίαμβο του ΠΑΟΚ εξέφρασε την πικρία του για τις ακραίες αντιδράσεις των παικτών στο τέλος, οι οποίες οφείλονται –ως ένα βαθμό- στον Γιώργο Δώνη, όπως τόνισε.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ειδικά στο πρώτο μέρος σαρωτικός. Νόμιζα ότι το παιχνίδι θα ήταν πιο κλειστό αλλά ευτύχησε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Αθανασιάδης έχασε ένα τετ-α-τετ και ο Λίνο έχασε μια ευκαιρία. Είχε 6-7 τελικές και έβαλε τέσσερα γκολ η ομάδα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Όλα βέβαια κρίθηκαν στο πρώτο γκολ. Εκεί χάθηκε ο Άρης. Αλλιώς δεν νομίζω να έβαζε ο ΠΑΟΚ 4 γκολ σε ένα ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τραγικό και από τους δύο».

Για το γκολ του Αθανασιάδη: «Ο Κλαόυς καλύτερα να εκτελεί σε πρώτο χρόνο παρά να κοντρολάρει. Έχασε δύο τετ-α-τετ και έβαλε το απίστευτο. Σε πρώτο χρόνο είναι απίστευτος».

Αναφορικά με τα νεύρα που υπήρξαν στο τέλος του αγώνα καταλόγισε ευθύνες στο Γιώργο Δώνη λέγοντας πως: «Αυτά που έγιναν στο τέλος δεν μου άρεσαν καθόλου. Έπρεπε να ήμασταν ψύχραιμοι. Δεν έπρεπε να πέσουμε στην παγίδα. Κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν. Δεν φταίνε μόνο οι παίκτες για τα όσα γίνονται, αλλά και αυτοί θα πρέπει να είναι πιο ήρεμοι. Τα νεύρα μεταφέρονται από αλλού και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε. Με 4-1 δεν γίνεται να μην είσαι ήρεμος.

Όταν σε βλέπουν ήρεμο θα είναι και οι ίδιοι οι παίκτες. Αν ήταν πιο ήρεμος ο Δώνης δεν θα είχε γίνει αυτό. Αν ήμουν ο Δώνης θα απωθούσα τους παίκτες μου παρά τους αντιπάλους. Αν ήταν 1-1 θα σκοτωνόμασταν; Και ο Κάκος έκανε λάθη, αλλά δεν υπήρχε λόγος να εκνευριστείς. Αν δείχνουν εκνευρισμένοι οι παίκτες και οι άνθρωποι στον πάγκο, ο κόσμος τι πρέπει να κάνει; Να μπει μέσα στο γήπεδο; Θα γίνουν λάθη, αλλά πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι ειδικά όταν είναι τέτοιο το σκορ. Τώρα με τον ΟΦΗ δεν θα παίξει ο Κάτσε, ο Λόρενς και ο Κατσικάς, μετά τα όσα έγιναν».

Για την φράση «σεξ και βία» που έκανε την εμφάνισή της στα matrix του γηπέδου: «Αν γράφτηκε αυτό είναι απαράδεκτο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ασχολούμαστε με τις βλακείες που έγιναν παρά με το αγωνιστικό».

Για το αγωνιστικό στυλ της ομάδας επί ημερών Δώνη: «Από τη στιγμή που ήρθε ο Δώνης είπα τα καλύτερα λόγια και τα λέω. Τον συμπαθώ σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι πάρα πολύ καλός και δίνει βάση στην επίθεση. Όσο θα περνάει ο καιρός ο ΠΑΟΚ θα κάνει περισσότερες ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειος, εκτός από τις δύο φάσεις που έκανε ο Άρης. Ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχω δει εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ. Έγινε ένα καλό ματς, αλλά στο τέλος απογοητεύτηκα».

Για το στόχο της ομάδας: «Ο Γιώργος (σ.σ. Δώνης) σωστά μιλάει. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα δούμε που θα πάει η ομάδα. Αν έχει κάποιους βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο θα ενισχυθεί η ομάδα για να κάνει το κάτι παραπάνω αν μπορέσει».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: