Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Καπετάνος: «Δεν θα πρέπει παιδιά να βρίζουν μάνες και σπίτια»

Καπετάνος: «Δεν θα πρέπει παιδιά να βρίζουν μάνες και σπίτια»
Αιχμές για τη συμπεριφορά κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών, άφησε ο Κώστας Καπετάνος, μετά την ήττα (1-4) του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Θέλω να πω ότι δεν γίνεται παιδιά 18 και 19 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες. Κάποιοι πρέπει να τους τραβήξουν τα αυτιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας μέσος.

«Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου μπήκαμε καλά. Κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά πιστεύω πως από τύχη ήρθε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι έφταιξε για την ήττα, αλλά συνεχίζουμε», είπε αρχικά στη Nova ο Κώστας Καπετάνος και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε τρία γρήγορα γκολ. Μειώσαμε, πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στη συνέχεια δεχθήκαμε και τέταρτο τέρματα με αποτέλεσμα να τελειώσει γρήγορα το ντέρμπι».

Για το αν ο Άρης κρατά κάποια θετικά στοιχεία από το ματς: «Η μαχητικότητα που δείξαμε θα μείνει. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και γι’ αυτό θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μαζέψουμε βαθμούς».

Για τα πολλά νεύρα στο ντέρμπι: «Θέλω να πω ότι δεν γίνεται παιδιά 18 και 19 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες. Κάποιοι πρέπει να τους τραβήξουν τα αυτιά. Παίζουμε δέκα χρόνια μπάλα και δεν μπορούν να μας μιλάνε έτσι με δύο μόλις παιχνίδια. Δεν πρέπει να πουλάνε μαγκιές για να πάρουν με το μέρος τους τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στον Άρη κάποια στιγμή. Κατά τύχη παίζουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με τα τόσα οικονομικά προβλήματα και πρέπει να το σεβαστούν αυτό. Έτσι δεν θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: