Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Αδικούν τους... ξένους οι διαιτητές»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ξεσπάθωσε μετά την παρουσία του Μαρκ Χάσλι στο παιχνίδι της Σίτι με την Φούλαμ μέσα στο «Κρέιβεν Κότατζ». Ο Χάσλι ήταν ο άρχοντας του ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκεί όπου τα «θαλάσσωσε». Κάτι παρόμοιο έγινε και το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Αργεντινός άσος των «σίτιζενς».

Ο Αγκουέρο τόνισε πως οι Άγγλοι διαιτητές ευνοούν στις περισσότερες των περιπτώσεων τους συμπατριώτες τους σε σχέση με τους παίκτες που δεν κατάγονται από το νησί.

«Προσπαθώ να μην εμπλέκομαι σε προβλήματα που αφορούν τους διαιτητές. Κάποιοι παίκτες που προέρχονται από την Αγγλία ευνοούνται λίγο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

Εμείς απλώς κάνουμε το παιχνίδι μας και η δουλειά του διαιτητή είναι να βρει ποιος προσπαθεί να τον ξεγελάσει και ποιος όχι.

Εδώ στην Αγγλία οι ξένοι παίκτες είναι σχεδόν όσοι είναι και οι Άγγλοι παίκτες και δεν είναι σωστό κάποιοι να είναι προνομιούχοι και κάποιοι να μην είναι», δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: