Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μιραλάς: «Καλύτερα από ό,τι περίμενα»

Ο Κέβιν Μιραλάς σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στην Έβερον και στο αγγλικό πρωτάθλημα γενικότερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα κι από ό,τι ήλπιζα. Η περίοδος προσαρμογής μου ήταν πολύ μικρότερη από ό,τι πίστευα. Αυτό αποδίδεται σε πολλούς παράγοντες. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί απέναντί μου, η συμπεριφορά τους είναι άψογη. Μου μιλούν πολύ και με υποστηρίζουν. Ο άλλος παράγοντας έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής μου, καθώς έχω περάσει πολύ χρόνο στο γήπεδο κι έχω παίξει σε περισσότερα ματς από ό,τι πίστευα στην αρχή».

«Ακόμη δεν είμαι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλω. Χρειάζομαι κάποια σερί παιχνίδια για να είμαι 100% έτοιμος. Είχα μία κουβέντα με τον προπονητή όταν πρωτοήρθα και ήξερε καλά πως δεν είχα κάνει ολόκληρη την προετοιμασία, γιατί είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος μέσα από τα παιχνίδια».

«Πάντως ήξερα και πριν έρθω εδώ για τις απαιτήσεις που έχει η Premier League από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένος. Ένα από τα πλεονεκτήματά μου είναι ότι είμαι γρήγορος, έτσι προσπαθώ να αποφύγω τα σκληρά μαρκαρίσματα που παίκτες σαν κι εμένα προσελκύουμε».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: