Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου!!

Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος του Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου. Οι "κυανόλευκοι" φίλαθλοι που είχαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται εντός έδρας σε επίσημο παιχνίδι περίπου τέσσερις μήνες έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να σπρώξουν τον Ημίθεο στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ιδιαίτερα οι οργανωμένοι οπαδοί έδωσαν ακόμη ένα ρεσιτάλ, με συνεχή στήριξη και φωνή για 93 λεπτά, όσο δηλαδή διήρκησε ο προχθεσινός αγώνας. Τα εισιτήρια που κόπηκαν μπορεί αν ήταν περισσότερα από 4.000 αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στο Στάδιο ξεπέρασε τις επτά χιλιάδες, με δεδομένο ότι στα κομμένα εισιτήρια δεν προστίθενται τα διαρκείας. Τα οποία θα συνεχίζουν να διατίθενται έως τα μέσα Οκτωβρίου όπως φυσικά και οι μετοχές. Με τον κόσμο να καλείται για ακόμη μία φορά να δείξει την απέραντη αγάπη του για αυτόν τον σύλλογο σπεύδοντας να αγοράσει μαζικά διαρκείας και μετοχές.

Φυσικά ο αριθμός των φιλάθλων που έδωσαν το παρών το Σάββατο δεν είναι άξιος αναφοράς με βάση τη δυναμική του κόσμου του Ηρακλή. Αλλά είναι σίγουρο πως αυτός θα αυξάνεται κάθε αγωνιστική, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: