Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Έτο: «Στόχος της ομάδας η πρώτη θέση»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αραούχο Έτο, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, αν θυμάται ανάλογο παιχνίδι του ΠΑΟΚ σαν το χθεσινό, τους στόχους του «δικεφάλου» και τον Αθανασιάδη.

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο εύκολο το χθεσινό παιχνίδι και θα παίρναμε μια νίκη με τρία γκολ διαφορά. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, θέλαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, ήρθε και όλα πήγαν καλά».

Για το αν θυμάται ανάλογο παιχνίδι σαν το χθεσινό:

«Όχι δεν θυμάμαι ανάλογο παιχνίδι, ήταν μοναδικό το χθεσινό και χαίρομαι που κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα δήγμα γραφής του φετινού ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να κάνουμε 90λεπτα όπως το χθεσινό πρώτο ημίχρονο».

Για το δεύτερο ημίχρονο:

«Η απόδοσή μας έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε λόγω του σκορ. Δεν περιμέναμε να βάλουμε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο κάτσαμε».

Για τις αποβολές του Κατσικά και Λόρενς:

«Για κάποιον λόγο οι ποδοσφαιριστές παρασύρθηκαν και η ομάδα έμεινε αδικαιολόγητα με εννιά παίκτες, η απόφαση του διαιτητή για τις κόκκινες του Λόρενς και Κατσικά θεωρώ πως ήταν σωστή».

Για το ότι τελείωσε με άσχημο τρόπο το παιχνίδι:

«Σε όλους δεν άρεσε έτσι πως τελείωσε το παιχνίδι. Έπρεπε να τελειώσει σαν γιορτή αλλά δυστυχώς τελείωσε με αυτόν τον άσχημο τρόπο».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό για να κατακτήσουμε στο τέλος την πρώτη θέση».

Για όσα είπε χθες ο Δώνης:

«Συμφωνώ 100% με την άποψη του προπονητή και αυτό έχει περάσει και στην ομάδα. Δεν μας ενδιαφέρει η δεύτερη θέση».

Για το γκολ του Αθανασιάδη:

«Θεωρώ ότι το γκολ του Κλάους ήταν το καλύτερο χθες και ίσος το καλύτερο του πρωταθλήματος. Όλοι χαρήκαμε για αυτό το γκολ γιατί το άξιζε και πιστεύω ότι θα βγει και πρώτος σκόρερ».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί Ο Κλάους να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος:

«Μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, μπορεί να βάλει πάντα γκολ γιατί να μην βγει πρώτος σκόρερ».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σαββίδη:

«Ήταν μια πολύ καλή πρώτη συνάντηση, μας άφησε καλή εντύπωση και πιστεύω θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: