Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει θέμα Φερέιρα»...!!

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Φερέιρα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
«Δεν υπάρχει θέμα Φερέιρα», ήταν το πρώτο σχόλιο του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυριάκου Θωμαϊδη, για να συνεχίσει λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι δεν είναι μόνο ένας ο παράγοντας για τον οποίο παρουσιάζει η ομάδα αυτό το θέαμα. Μετά τα άτυχα αποτελέσματα στο ξεκίνημα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από μια ομάδα που βλέπουμε στην Ισπανία τι κάνει, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη επί του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα και πιστεύαμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας.
Δυστυχώς η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η κούραση, η όχι καλή φυσική κατάσταση και το άγχος φέρνουν τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Είναι δύσκολο από Κυριακή σε Πέμπτη να αλλάξει η ψυχολογία γιατί τα αποτελέσματα είναι αυτά που δεν σου δίνουν το περιθώριο να αλλάξεις. Τα θετικά αποτελέσματα είναι αυτά που κάνουν πιο ελαφριά τα πόδια των παικτών» τόνισε ο Κωνσταντίνου.
Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε ακόμα:
Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Σε όλες τις ομάδες τα άσχημα αποτελέσματα οδηγούν σε αντιδράσεις. Η κακή εικόνα μιας ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι συνεχόμενα και έτσι ο κόσμος έχει αρχίσει να αμφισβητεί και τον Φερέιρα. Δεν είναι θετικό και καλό αυτό. Η ομάδα θέλει χρόνο και δεν νομίζω ότι το λέει ο Φερέιρα αυτό για να δικαιολογήσει τον εαυτό του. Για να ξεπεράσεις την κρίση θέλεις χρόνο. Εχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια και δεν λέω τόσο γι' αυτό με την Τότεναμ, αλλά για το ματς με την Ξάνθη και μετά 15 μέρες διακοπή λόγω εθνικής, για να συνέλθει ο Παναθηναϊκός. Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με την Τότεναμ εδώ και οπωσδήποτε να κερδίσει την Ξάνθη. Θα έρθει στη διακοπή και ο Σο, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που λείπει από την ομάδα και θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές. Είναι και η εθνική που οι παίκτες θα πάνε εκεί, αλλά οι περισσότεροι θα συνέλθουν και με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος, έχουμε τα παιχνίδια με τον Αρη, τον ΟΦΗ στην Κρήτη στα οποία ο Παναθηναϊκός μπορεί και έχει τις δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τους τρεις βαθμούς».
Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα. Το να είσαι 9-10 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο είναι δύσκολο να το καλύψεις, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η ομάδα μετά τη διακοπή πρέπει να κάτσει κάτω να ξαναβρεί τους στόχους της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».
Για την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου: «Ο κ. Αλαφούζος ακούει, μαθαίνει βλέπει. Νομίζω ότι αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι βάλσαμο γιατί και ο κ. Αλαφούζος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Επιχειρηματίας είναι, βλέπει το προσωπικό, τους προπονητές, ποδοσφαιριστές κ.α. και ελπίζουμε μετά τη διακοπή να δούμε έναν καινούργιο Παναθηναϊκό, όπως τον θέλει ο κόσμος του. Οχι 100% έτοιμο, αλλά με τα τρία θετικά αποτελέσματα να πάρει μπροστά και με τους ποδοσφαιριστές σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση να δώσει το όραμα αυτό στον κόσμο και να τον ξαναφέρει στο γήπεδο για να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια».
Για τη διαιτησία: «Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει σελίδα και έχει μια νέα διοίκηση. Αυτή η διοίκηση θέλει να συνεχίσει να έχει μπροστά της για όλα τα επόμενα χρόνια που θα διοικεί, μια διαιτησία και θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League) που θα λειτουργούν για όλες τις ομάδες το ίδιο, δίχως να κάνουν διαχωρισμούς σε πλούσιους - φτωχούς, ισχυρούς και αδύνατους. Αυτό ο Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος και η διοίκησή του θα το πολεμήσουμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Για να είναι όλες οι ομάδες ίσες».
Για τη μειοψηφία που κατέχει ο ΠΑΟ στη Super League: «Επειδή είμαι εκπρόσωπος της ομάδας στη Λίγκα το αντιμετωπίζω. Δεν φοβόμαστε από τις επιθέσεις αυτών, όχι όλων, αλλά των αρκετών από τους παράγοντες που στρέφονται κατά του Παναθηναϊκού. Οι θέσεις μας είναι δεδομένες και θα τις υπερασπιζόμαστε πάντα. Και ας είναι ο Παναθηναϊκός ένας εναντίον 15».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: