Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ιστορία από Ρονάλντο στο «ξεμούδιασμα» της Ρεάλ!!

Ιστορία από Ρονάλντο στο «ξεμούδιασμα» της Ρεάλ
Σκοράρει και συνέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πίσω της φαίνεται πως αφήνει τα άσχημα αποτελέσματα η «βασίλισσα», που έφτασε με επιβλητικό τρόπο στο 5-1 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την έκτη αγωνιστική της Primera Division. Χατ-τρικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αφιέρωσε τα γκολ του στη μνήμη του 8χρονου «Alonsito» και ταυτόχρονα ανέβηκε στην ένατη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας του!

Όλη η εβδομάδα κύλησε σε βαρύ πένθος στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Αλόνσο Εθκέρα. Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αιφνιδίασε και στο 15’ πήρε προβάδισμα με τον Ρίκι. Προς στιγμήν έπιασε μια «ψυχρολουσία» τους Μαδριλένους, ωστόσο η απάντηση ήρθε σχετικά άμεσα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε στο 22’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει ο Ντι Μαρία στο 38’ να κάνει την ανατροπή με 2-1 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα είχαν πάρει το… δρόμο τους και απλώς η γηπεδούχοι προσέφεραν περισσότερα γκολ στους οπαδούς τους. Πριν καν κλείσει το ημίχρονο ο «CR7» έδωσε… αέρα δύο γκολ με κεφαλιά στο 43’. Στο δεύτερο μέρος ένας άλλος Πορτογάλος, ο Πέπε έκανε το 4-1, ενώ το «κερασάκι στη τούρτα» έβαλε και πάλι ο Ρονάλντο στο 84’ με το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στην έκτη θέση, ωστόσο η διαφορά από την Μπαρτσελόνα παραμένει αρκετά υψηλή και συγκεκριμένα στους 9 βαθμούς, με το «Classico» να έρχεται την προσεχή Κυριακή.

Έτσι, ο Πορτογάλος «αστέρας» έφτασε συνολικά τα 17 χατ-τρικ στην καριέρα του, εκ των οποίων τα 16 είναι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ταυτόχρονα μπήκε στο πάνθεον της «βασίλισσας», καθώς έπιασε στην ένατη θέση των σκόρερ όλων των εποχών τον Αμάνθιο με 155 γκολ. Βέβαια, ο Κριστιάνο τα έχει πετύχει σε 153 παιχνίδια, ενώ ο παλαίμαχος άσος σε… 471.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: