Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Φορτσάρει ο Ηρακλής!!

Φορτσάρει ο Ηρακλής
Ο μεν Εργοτέλης έκανε την πρώτη ήττα του στη φετινή Football League, ο δε Ηρακλής πήρε το πρώτο του διπλό.

Ο «Γηραιός» πήρε σπουδαία νίκη 1-0 μέσα στο Ηράκλειο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που σηκώνει αρκετή… κουβέντα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της έκτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί μέχρι στιγμής ήταν αήττητοι και στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως οι Θεσσαλονικείς ήρθαν να τους «γκρεμίσουν». Χωρίς φάσεις ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με το παιχνίδι να έχει πολύ καλό ρυθμό. Και στο 32’ άρχισαν τα όργανα.

Ο Στεφανίδης των φιλοξενούμενων έφυγε στην αντεπίθεση, ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Δασκαλάκης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής αρχικά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο βοηθός, ωστόσο υπέδειξε πέναλτι και τελικά μετά από περίπου δύο λεπτά διαβουλεύσεων, ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Ο Στεφανίδης δεν αστόχησε και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, με την πλευρά των Κρητικών να έχουν σοβαρά παράπονα για την απόφαση του «άρχοντα» του αγώνα, ενώ έμειναν και με δέκα λόγω της αποβολής του γκολκίπερ τους.

Στο δεύτερο μέρος αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχασαν καλές ευκαιρίες κυρίως με τους Πίτσο και Ρομανό, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και ο Ηρακλής πανηγύρισε σημαντικό διπλό!

Η έκτη αγωνιστική:

Σάββατο 20/10

Εργοτέλης-Ηρακλής 0-1
(37' πεν. Στεφανίδης)

Κυριακή 21/10

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Επανομής – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
Καλλιθέα – Παναιτωλικός
Λάρισα – Εθνικός Γαζώρου
Νίκη Βόλου – Καβάλα
Φωκικός – Παναχαϊκή
Θρασύβουλος – Βύζας Μεγάρων



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: