Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Σημαντικό μάθημα για εμάς»

Μπαρτζώκας: «Σημαντικό μάθημα για εμάς»
Ως ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη βαριά ήττα (98-72) του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές.

Ο Έλληνας τόνισε πως η ομάδα του δεν… υπήρχε στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ αυτό που κόστισε αρκετά ήταν τα πολύ καλά ποσοστά των Τούρκων έξω από τα 6,75μ.

««Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εφές για το εκπληκτικό της σημερινό παιχνίδι. Εμείς δεν υπήρχαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Το σκορ ήταν 30-13 έχοντας κάνει 9 λάθη χωρίς πίεση. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να τρέξει και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Εμείς δεν κάναμε ούτε φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο. Όποια αντίδραση είχαμε μετά, στην ουσία ήταν χωρίς νόημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως μεγάλο μάθημα. Θα πρέπει να επαναρχίσουμε και να δούμε το ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι εγωιστές με την καλή έννοια και τη Δευτέρα, για το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, θα έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα. Δεν είναι πρόβλημα για μας ότι παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα είναι η αντίδρασή μας στο πρώτο δεκάλεπτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: