Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

«Μια νίκη θέλει η ΑΕΚ»

«Μια νίκη θέλει η ΑΕΚ»
Την ευεργετική σημασία που θα έχει μια νίκη στην ψυχολογία (και όχι μόνο τη βαθμολογική θέση) της ΑΕΚ σημείωσε ο Φώντας Φέτσης.

Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός μέσος παραδέχθηκε πως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την ομάδα.

Τόνισε ωστόσο πως όταν έρθει το πρώτο τρίποντο και μάλιστα στην Τούμπα -όπου δήλωσε έτοιμος να ντεμπουτάρει- η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.

«Εμένα αυτή είναι η θέση μου. Θα δώσω τα πάντα, θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα το στόχο της», ανέφερε ο Φέτσης, όταν ρωτήθηκε για το ότι ο Έβαλντ Λίνεν τον προορίζει για μια θέση στα χαφ το Σάββατο. Και συνέχισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε. Αν μπω συγκεντρωμένος, νομίζω ότι δε θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Αναφερόμενος, δε, στον ερχομό του Λίνεν και το πόσο έχει επιδράσει στην ομάδα, είπε: «Σίγουρα έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Ο νέος προπονητής δουλεύει νέα πράγματα κι εμείς προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση. Ελπίζω αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Παρόλο λοιπόν που παραδέχθηκε πως «επηρεάζουν την ψυχολογία τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα», κατέληξε ότι «αν έρθει μια νίκη, όλα θα αλλάξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: