Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τον εκδικήθηκαν εκείνοι!!

Τον εκδικήθηκαν εκείνοι!
«Εκδίκηση» ήθελε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, «κρύο πιάτο» του σέρβιρε η Τσέλσι!

Ο Πορτογάλος ως προπονητής της Τότεναμ βρέθηκε στο… δρόμο των «μπλε» για πρώτη φορά μετά το διωγμό του, ως προπονητής της Τότεναμ πλέον, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης πέρασαν από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με σκορ 4-2. Show Μάτα που «ξέρανε» με δύο γκολ και μία ασίστ τους «Spurs».

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση η Τσέλσι και σε κάθε αγωνιστική το αποδεικνύει περίτρανα. Το ντέρμπι του Λονδίνου ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλε». Μόλις στο 17’ ο Τιμ Κέιχιλ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 46’ ο Γκαλάς ισοφάρισε σε 1-1 και το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά στο 54’ ήρθε ο Ντεφό να κάνει το 2-1 και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη του Βίλας-Μπόας.

Και κάπου εκεί «ξύπνησε» ο Μάτα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πήρε από το… χέρι την ομάδα του και έφερε τα πάνω κάτω! Στο 66’ ισοφάρισε σε 2-2 και τρία λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή για τους «μπλε», βάζοντας τους μπροστά με σκορ 3-2. Το «κερασάκι στη τούρτα» είχε και πάλι την υπογραφή του Μάτα. Ο διεθνής άσος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Στάριτζ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 4-2 για τη Τσέλσι και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο διπλό.

Πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται-έστω και προσωρινά- στο +7 και μπορούν να καθίσουν άνετα στον καναπέ τους να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων του Μάντσεστερ.


T2Che4 από SpheraChannel




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: