Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Το σκέφτεται ο Φερέιρα!!

Το σκέφτεται ο Φερέιρα
Οι πονοκέφαλοι, έχουν άλλη αίσθηση πια για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Μετατράπηκαν σε ευχάριστοι.

Αφού εκτός του Βύντρα (οι Λέτο, Σο είναι μόνιμα εκτός), όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι» είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον Άρη και την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Παρόλα αυτά, επειδή πρόκειται για τρία παιχνίδια σε οκτώ μέρες (αρχικά), ο Πορτογάλος σκέφτεται από τώρα το ροτέισιον που… βολεύει και ποιους να προφυλάξει.

Ρόλο στις επιλογές του 65χρονου τεχνικού θα παίξουν πολλά πράγματα. Αρχικά, ο βαθμός ετοιμότητας και ακολούθως τα ταξίδια που έκανε ο καθένας και τέλος η φόρμα που έχει ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής αναφορικά με το πόσο τον χρειάζεται η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι, για το παιχνίδι με τον Άρη, στο τέρμα θα κάτσει σίγουρα ο Καρνέζης. Στην άμυνα, ελλείψει του Βύντρα, ο Σεϊταρίδης θα ξεκινήσει δεξιά και στο κέντρο της άμυνας ο Φερέιρα το σκέφτεται πολύ. Διότι οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες και Τριανταφυλλόπουλος είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι!

Έτσι, οι αρχικές σκέψεις του Φερέιρα είναι να προφυλάξει τον Γάλλο, με τους υπόλοιπους τρεις να διεκδικούν τις δύο θέσεις, αλλά τον Πίντο, να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Σπυρόπουλος αλλά στο μυαλό του Φερέιρα είναι να μπορέσει κατά την διάρκεια του ματς να τον ξεκουράσει από τα συνεχή ενενηντάλεπτα χρησιμοποιώντας είτε τον Λαγό είτε τον Χουχούμη.

Στο κέντρο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι Βιτόλο-Μαρίνος θα αναλάβουν τον ρόλο των αμυντικών μέσων. Μπροστά τους, ο Ζέκα θα είναι δεξιά, ο Κουίνσι αριστερά και ένας εκ των Σισοκο, Χριστοδουλόπουλου, Φορναρόλι σαν ελεύθερος στη μέση. Ο Ουρουγουανός, διεκδικεί κι άλλη θέση στην ενδεκάδα, αυτή της κορυφής της επίθεσης, που θα «μονομαχήσει» με τον Τοτσέ.

Δηλαδή στο 4-2-3-1 το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σχήμα είναι Καρνέζης, Σεϊταρίδης-Βελάσκες-Πίντο-Σπυρόπουλος, Βιτόλο-Μαρίνος, Ζέκα-Κουίνσι-Σισοκό(Χριστοδουλόπουλος), Φορναρόλι(Τοτσέ).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: