Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

«Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

«Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»
Τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα με την Μπαρτσελόνα τονίζει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο άσος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επισημαίνει ότι η ομάδα του θα βάλει τα δυνατά της να κοντράρει τους αήττητους φέτος Καταλανούς και γιατί όχι να τους κερδίσει κιόλας.

«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Είναι σπουδαία ομάδα αλλά και εμείς έχουμε ποιότητα και θα δούμε τι θα συμβεί» τόνισε ο 21χρονος Πορτογάλος εν όψει του σημερινού αγώνα.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα παίζουν το ίδιο ανεξάρτητα με τους τραυματισμούς τους. Ο Μασεράνο δεν είναι καθαρός αμυντικός αλλά παίζει εξαιρετικά σε αυτή τη θέση», σχολίασε ο Ολιβέιρα σε ερώτηση για το αν οι «μπλαουγκράνα» επηρεαστούν από τις απουσίες στην άμυνα.

«Δεν είναι απίθανο να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά δε θα είναι εύκολο διότι έχουν ένα σπουδαίο σύνολο.

Δεν πρόκειται να φανερώσω τα πλάνα μας για τον αγώνα, τα κρατάμε για εμάς. Εστιάζουμε την προσοχή μας στο πως θα σταματήσουμε τους άσους της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αδυναμίες αλλά επιτίθενται πολύ καλά από τα άκρα και εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους που αφήνουν πίσω.

Αν κοιτάξει κανείς τα προηγούμενα παιχνίδια τους, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο στο οποίο είχαν μικρότερο ποσοστό κατοχής της μπάλας, ακόμη και όταν παίζουν με τη Ρεάλ.

Πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν κερδίζει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κατοχή
», συμπλήρωσε ο λαλίστατος Πορτογάλος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: