Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

«Μακριά από την ΑΕΚ…»

«Μακριά από την ΑΕΚ…»
Μόνο στον… κόρφο του δεν έφτυσε ο Παναγιώτης Λαγός στο άκουσμα της λέξης «υποβιβασμός» για την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως τα άσχημα αποτελέσματα είναι λογικό να δημιουργούν ανησυχία, αλλά τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα κάνουν τα πάντα για να μείνει μακριά από την ομάδα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, δε, χαρακτήρισε θετική την αλλαγή προπονητή, αφού «και ο Μουρίνιο να φύγει, όταν έρχεται νέος αλλάζει η ψυχολογία των παικτών».


Αναλυτικά όσα είπε ο Λαγός στη NOVA

Για την αλλαγή του προπονητή και τον ερχομό του Λίνεν: «Εγώ πάντα έλεγα ότι και ο Μουρίνιο να φύγει και να έρθει άλλος προπονητής θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Το θέμα είναι να γίνουν κατανοητά αυτά που ζητάει ο προπονητής και μετά να γίνονται πράξεις στο γήπεδο.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, αν και μένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές. Η θέση που είμαστε δε μας επιτρέπει να κάνουμε τρελά όνειρα, αλλά προχωράμε. Να πάρουμε την πρώτη νίκη για να ελευθερωθούν τα πόδια μας»
.

Για την ανησυχία του κόσμου μήπως κινδυνεύσει η ΑΕΚ: «Λογικό να σκέφτεται έτσι ο κόσμος, αφού είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δε θέλουμε να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο. Μακριά από μας…»

Για τα κακά αποτελέσματα ως τώρα: «Κανένας δε θέλει να χάνει συνέχεια. Προσπάθεια γίνεται απ' όλους. Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε στα νεαρά παιδιά την αίσθηση ότι πρέπει να νικάμε συνέχεια κι έτσι πρέπει να γίνεται. Τουλάχιστον έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα. Μερικές φορές ήμασταν καλοί, άλλες πάλι δεν ήμασταν. Καμία ομάδα άλλωστε δεν έχει συνεχώς καλή απόδοση».

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Κάθε χρόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Φέτος έχει πετύχει και πολλά γκολ. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να περάσουμε τη δική μας νοοτροπία στον αγώνα και πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: