Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Θρήνος στη Νότια Αφρική!!

Θρήνος στη Νότια Αφρική
Τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα βρήκε ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής, Τόμας Μάντιγκεϊτζ.

Ο άτυχος 41χρονος σκοτώθηκε στην πόλη Μπέργκερσφορτ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (19/10).

Ο εκλιπών ήταν πολύ αγαπητός στον νυν αμυντικό του ΠΑΟΚ, Μπονγκάνι Κουμάλο, καθώς είχαν συνεργαστεί για περίπου τρία χρόνια στην SuperSport United αλλά και στην εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής: «Ήμουν πολύ τυχερός που ήξερα τον Τόμι για πάνω από έξι χρόνια, καθώς ήταν από τους ανθρώπους που με επηρέασαν στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά για το θάνατο του Τόμας Μάντιγκεϊτζ ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε: «Η επιρροή του σε μένα τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου ήταν σημαντική. Συνεργάστηκα μαζί του στην SuperSport United και στην εθνική ομάδα και η δουλειά του είχε αναγνωριστεί από όλους».

Για να καταλήξει: «Πάντα θα τον θυμάμαι ως έναν άνθρωπο με ταπεινότητα, αξιοπρέπεια και φροντίδα, ο οποίος έκανε τη ζωή των άλλων καλύτερη. Θα μου λείψεις Τόμι και δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα κάνω ό,τι δυνατό για να διασφαλίσω την “περιουσία” σου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: