Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Βιλανόβα «απαντά» στον Μουρίνιο!!

Ο Βιλανόβα «απαντά» στον Μουρίνιο
Η Μπαρτσελόνα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια, ήταν η απάντηση του Τίτο Βιλανόβα στον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας, η Τσέλσι πρωταθλήτρια Ευρώπης και οι «μπλαουγκράνα» τίποτα.

«Η Τσέλσι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Ρεάλ πρωταθλήτρια Ισπανίας αλλά εμείς είμαστε πρωταθλητές κόσμου», τόνισε ο Βιλανόβα.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν σήμερα το βράδυ εκτός έδρας την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη La Liga, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεσαι στο «Ριαθόρ».

Ο Πικέ δεν είναι απόλυτα έτοιμο και δε θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του, θα επιστρέψει όταν οι γιατροί πουν ότι είναι εντάξει.

Ο Μαρκ Μπαρτρά θα πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά δε χρειάζεται να μιλάμε για αυτό διότι του προσθέτουμε παραπάνω πίεση.

Ο Βίγια προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό και βελτιώνεται κάθε ημέρα
», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός.

Ο πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα αρνείται ότι οι «μπλαουγκράνα» παίζουν τώρα καλύτερα από ό,τι όταν στο τιμόνι της ομάδας βρισκόταν ο προκάτοχος του.

«Δε βλέπω μεγάλη διαφορά. Είχαμε πάνω από 60% κατοχή της μπάλας στον αγώνα με τη Ρεάλ αλλά και στο Champions League. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό αλλά σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο», συμπλήρωσε.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Βιλανόβα υποστήριξε ότι θεωρεί διεκδικητή του τίτλου την Ατλέτικο και παρατήρησε τις αλλαγές που έγιναν στην περίφημη Ακαδημία της Μασία:

«Το έχω πει ξανά , κανείς δεν μπορεί να πει ότι μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα κερδίζουν τον τίτλο. Η Ατλέτικο είναι διεκδικητής του τίτλου και πολύ ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει φτιάξει ένα πολύ σπουδαίο σύνολο.

Η πρώτη χρονιά στις νέες εγκαταστάσεις κύλησε πολύ θετικά. Έχουμε όμορφες εμπειρίες από τις παλιές εγκαταστάσεις αλλά η αλλαγή αυτή έγινε με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας τους
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: