Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τόσο ικανός που… φεύγει!

Τόσο ικανός που… φεύγει
Την εμπιστοσύνη του στον προπονητή Τζοβάνι Στρόπα εξέφρασε ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, παρά τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας. Τις τελευταίες μέρες οι φήμες που ήθελαν τον Στρόπα κοντά στη έξοδο φούντωσαν, αλλά ο πρόεδρος τόνισε πως ο Ιταλός τεχνικός είναι ικανότατος και σύντομα θα αποτελεί στόχο κάποιας μεγάλης ομάδας που θα εκτιμήσει τη δουλειά του.

Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς σε ισάριθμα ματς και ισοβαθμεί με τη Μίλαν και τη Μπολόνια. Η Πεσκάρα θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία της στο Καμπιονάτο, αλλά το γεγονός πως η «ζώνη» υποβιβασμού απέχει μόλις 2 βαθμούς, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν οι «νεοφώτιστοι» θα καταφέρουν να παραμείνουν στη Serie A, αμφισβητώντας, παράλληλα, τον προπονητή της ομάδας Τζοβάνι Στρόπα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, πάντως, βρήκε ένα ασυνήθιστο τρόπο για να διαψεύσει πως επίκειται απόλυση του προπονητή. «Βρίσκομαι σε αναζήτηση προπονητή. Για την επόμενη σεζόν, βέβαια. Γιατί η παράδοση που έχουμε δημιουργήσει κάνει λόγο για αρπαγή του προπονητή μας από κάποια μεγάλη ομάδα. Είδατε αυτό που έγινε με τον Ζέμαν. Υποθέτω, λοιπόν, πως το καλοκαίρι κάποιος σύλλογος θα πάρει τον Στρόπα, εκτιμώντας τη δουλειά του. Πρέπει να είμαι έτοιμος για αυτό το ενδεχόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο Σεμπαστιάνι.

Αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα, δεν υπάρχει περίπτωση να απολύσει τον Στρόπα; «Όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Να δουλέψουμε σκληρά και να μην ακούμε τις φήμες. Έχω θετικές σκέψεις και αυτές θα προσπαθήσω να περάσω και στον κόσμο της ομάδας. Στο τέλος, όταν κάνουμε τον απολογισμό, είμαι σίγουρος πως θα είμαστε όλοι χαρούμενοι», απάντησε ο πρόεδρος της Πεσκάρα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: