Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Δύο αμφίβολοι στη Γιουβέντους!!

Δύο αμφίβολοι στη Γιουβέντους
Πρόβλημα σε δύο θέσεις αντιμετωπίζει ο Αντόνιο Κόντε ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με τη Νάπολι για την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Ο Μίρκο Βούτσινιτς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις τις εθνικής του με γρίπη ενώ ο Τζανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον μυϊκό τραυματισμό στους προσαγωγούς. Η κατάσταση των δύο παικτών παρακολουθείται στενά και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η διακοπή του Καμπιονάτο για τους προκριματικούς του Μουντιάλ της Βραζιλίας προκάλεσε «πονοκέφαλο» στον Αντόνιο Κόντε, αφού δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα και είναι αμφίβολοι για το μεγάλο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Νάπολι.

Ο Τζίτζι Μπουφόν εμφάνισε οίδημα στον προσαγωγό και για το λόγο αυτό απουσίασε από τον αγώνα της Ιταλίας με τη Δανία. Η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία στην αρχή και οι γιατροί διαβεβαίωναν πως μέσα σε 48-72 ώρες το πρόβλημα θα είχε αντιμετωπιστεί. Ωστόσο ο παίκτης νιώθει ακόμα ενοχλήσεις και δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη Νάπολι. Τη θέση του θα πάρει ο Μάρκο Στοράρι.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς ταλαιπωρείται από γρίπη και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ο πυρετός ωστόσο δεν υποχωρεί, ενώ και ο οργανισμός του είναι καταπονημένος. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, ο Αντόνιο Κόντε προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα και του Αλεσάντρο Μάτρι στην επιθετική γραμμή της «Μεγάλης Κυρίας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: