Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Καρνέζης είναι μια κάποια λύση τον χειμώνα!!

Ο Καρνέζης είναι μια κάποια λύση τον χειμώνα
Λείπουν λεφτά.

Πολλά.

Περίπου 20 εκατομμύρια.

Πού να βρεθούν τόσα αν δεν μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη από τους μεγαλόσχημους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Του Γιώργου Χελάκη

Όπως φάνηκε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έβαλε διακόσια πενήντα χιλιάρικα και ο Αδαμάντιος Πολέμης άλλα τόσα. Λέγεται ότι κάποια «ψιλά» τσοντάρισε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Πέραν τούτων ουδέν. Να είναι καλά ο Σωτήρης Νίνης, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Γιώργος Καραγκούνης που δέχθηκαν να (ξανά)διακανονίσουν τους διακανονισμούς και να πάρουν τα λεφτά του Σεπτέμβρη τον Γενάρη. Μέχρι τότε έχει ο Θεός. Για το ταμείο της ΠΑΕ μη ρωτάτε…

Τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα. Το έλλειμμα στα πράσινα ταμεία όχι μόνο δεν γίνεται να καλυφθεί φέτος, αλλά πρόκειται να μεγαλώσει. Ο Γιάννης Αλαφούζος υπολογίζει πως θα μπορούσε να βγει η χρονιά με το δάνειο των 5 εκατ. ευρώ που επρόκειτο να πάρει με προσωπικές εγγυήσεις. Από τότε που το είπε έχει περάσει περίπου ένας μήνας χωρίς να βγει άσπρος καπνός από το φουγάρο κάποιας τράπεζας.

Τα σχέδια για την οικονομική ενίσχυση με το πρότζεκτ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ήταν μεν φιλόδοξα, αλλά απέτυχαν τόσο παταγωδώς που ούτε ο πιο απαισιόδοξος μπορούσε να φανταστεί.

Ο σκληρός πυρήνας των οπαδών του Παναθηναϊκού στηρίζει την ομάδα και τον Γιάννη Αλαφούζο. Καταπίνει την απροσδόκητα κακή πορείας της ομάδας και δείχνει να γουστάρει τη σκληρή στάση που υιοθετεί ο επικεφαλής της ΠΑΕ απέναντι στον Ολυμπιακό ή ό,τι άλλο θεωρείται πως βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του.

Ωστόσο η στήριξη αυτή δεν παραχωρείται νυν και αεί.

• Κάποια στιγμή πρέπει η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να ανταγωνιστεί τον αιώνιο αντίπαλο.

• Κάποια στιγμή να υπάρξουν μικρές -έστω- νίκες στον πόλεμο εναντίον της «παράγκας» για τον οποίο γίνεται λόγος κάθε τρεις και λίγο.

• Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί μια βιώσιμη λύση στο οικονομικό πρόβλημα πριν γίνει της… ΑΕΚ.

Απέναντι σε αυτά τα εκρηκτικά προβλήματα βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Το καλοκαίρι έσωσε τον Παναθηναϊκό από την ξεφτίλα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έκτοτε βάζει συνεχώς τον πήχη στη θέση του και πηδάει από κάτω.

Τουλάχιστον να βρεθεί μια ομάδα με γερό πορτοφόλι να τα «σκάσει» χοντρά τον χειμώνα για τον Ορέστη Καρνέζη…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: