Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Βιλανόβα: «Δεν σπαταλάμε χρόνο για τον Πέπε»

Βιλανόβα: «Δεν σπαταλάμε χρόνο για τον Πέπε»
Τις φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει φτιάξει dvd με τις… καλύτερες στιγμές του Πέπε στα «clasico» διέψευσε, μέσω δηλώσεών του ο Τίτο Βιλανόβα.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως κανείς στις τάξεις των Καταλανών δεν ασχολείται με τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυτό θα ήταν χάσιμο χρόνου.

«Δεν υπάρχει κανένα βίντεο για κανέναν παίκτη. Ποτέ δεν φτιάξαμε κανένα. Απλά μαγνητοσκοπούμε τα παιχνίδια μας, όμως δεν σπαταλάμε το χρόνο μας κάνοντας dvd για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Θα προτιμούσα να γίνεται περισσότερη κουβέντα για το ποδόσφαιρο, παρά για αυτό το ανέκδοτο σχετικά με τον Πέπε και το dvd που ακούγεται τις τελευταίες μέρες», είπε αρχικά ο Βιλανόβα.

Ο προπονητής των Καταλανών αναφέρθηκε και στο ροτέισον που κάνει σε αρκετούς αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος: «Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Την προηγούμενη φορά, στο παιχνίδι απέναντι στη Χετάφε προτίμησα να ξεκουράσω μερικούς παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνω πάλι. Όλα εξαρτώνται από το πως οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες. Θα δούμε πως θα ξυπνήσουν το πρωί της Κυριακής!».

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: