Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σίλβιο… Μποντ!!

Σίλβιο… Μποντ
Διέψευσε κατηγορηματικά πως αναμένονται επενδυτές στη Μίλαν ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι απαντώντας στους δημοσιογράφους σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για παραχώρηση μέρους των μετοχών του, τόνισε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ενώ επανέλαβε πως ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μίλαν είναι εμφανή σε όλους. Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού απέδειξε πως η διοίκηση της ομάδας είχε ως προτεραιότητά της την μείωση του μπάτζετ και όχι την ενδυνάμωση του ρόστερ. Αυτό, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κρίση που έχει «χτυπήσει» την Ιταλία, δημιούργησε τη φήμη πως ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι έτοιμος να παραχωρήσει μέρος των μετοχών του σε Άραβες η Ρώσους επενδυτές.

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του πρώην πρωθυπουργού, Αντριάνο Γκαλιάνι, ωστόσο, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. «Είναι 100% σίγουρο πως αυτή τη στιγμή δεν έρχονται επενδυτές, ούτε Άραβες, ούτε Ρώσοι. Το έχει πει και ο Μπερλουσκόνι, αν υπάρξει σοβαρή πρόταση από ξένους, θα συζητηθεί. Αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ο πρόεδρος μένει στην ομάδα και συνεχίζει να εργάζεται για αυτήν», ξεκαθάρισε ο Γκαλιάνι.

Πολλοί όμως είναι αυτοί που θεωρούν πως έχει απομακρυνθεί κάπως από την ομάδα. «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος παρακολουθεί ανελλιπώς την ομάδα από την τηλεόραση. Γνωρίζει τα πάντα για τη Μίλαν, η παρουσία του είναι αισθητή σε όλους μας. Σύντομα θα επιστρέψει και στο γήπεδο. Όπως έχει πει και ο Τζέιμς Μποντ, ποτέ δεν έφυγε. Είναι πάντα εδώ», απάντησε ο Γκαλιάνι χαμογελώντας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: