Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Το ποδόσφαιρο σε άλλη διάσταση!


Το ποδόσφαιρο σε άλλη διάσταση
Ένα μικρό ιατρικό κέντρο αξίας 25 εκ. λιρών εντός του Κάρινγκτον, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του σε λίγες ημέρες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συνεργασία με την Toshiba, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην πρόληψη των τραυματισμών αλλά και την αντιμετώπισή τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομάδας, πρόκειται για το καλύτερο ιατρικό κέντρο ποδοσφαιρικού συλλόγου με την Toshiba να προμηθεύει τον εξοπλισμό έναντι 12 εκ. λιρών σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Η Γιουνάιτεντ ήταν πέρυσι η ομάδα με τους περισσότερους σοβαρούς τραυματισμούς από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σύμφωνα με τον Φέργκιουσον, θα αποτελέσει πλέον παρελθόν.

«Θα μας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τους τραυματισμούς των παικτών μας αλλά και στην πρόληψή τους. Θα λύσουμε πολλά προβλήματα, πριν καν αυτά δημιουργηθούν. Ο κόσμος ίσως να μην το αντιλαμβάνεται αλλά όταν θα αρχίσουμε να βγάζουμε τη σεζόν με λιγότερες απώλειες, τότε όλοι θα διαπιστώσουν τη διαφορά. Πραγματοποιήσαμε μεγάλες μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι αλλά αυτή είναι η καλύτερη όλων» τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός, ο οποίος φέτος είδε τους Γιανγκ, Βίντιτς και Τζόουνς να μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Στις δηλώσεις του μάλιστα ο Φέργκιουσον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και με χιούμορ προς την εταιρεία της Toshiba λέγοντας ότι «Νομίζω ότι θα έχτιζαν και τις πυραμίδες πιο γρήγορα. Τα ιατρικά τους συστήματα θα φέρουν το ποδόσφαιρο σε άλλη διάσταση».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: