Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Το παλεύει με κάθε τρόπο ο Ζάρατε!!

Το παλεύει με κάθε τρόπο ο Ζάρατε
Προσωπικό γυμναστή προσέλαβε ο Μάουρο Ζάρατε στην προσπάθειά του να επανέλθει στην αγωνιστική κατάσταση του παρελθόντος. Ο Αργεντινός είδε να χάνει τη θέση του τόσο στην αρχική ενδεκάδα, όσο και στον πάγκο της Λάτσιο και πήρε την άδεια από τη διοίκηση ώστε να κάνει διπλές προπονήσεις με τον γυμναστή, προκειμένου να πείσει τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα.

Μετά την επιστροφή από το δανεισμό του στην Ίντερ, πολλοί περίμεναν πως θα αποτελούσε ένα από τα «όπλα» του νέου προπονητή της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο Μάουρο Ζάρατε, αν και πήρε ευκαιρίες από το Βόσνιο τεχνικό, δεν κατάφερε να τον πείσει, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι της Λάτσιο, αυτό κόντρα στην Πεσκάρα, από την τηλεόραση. Ο Πέτκοβιτς δεν τον επέλεξε ούτε για τον πάγκο της ομάδας.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πρόθεση της διοίκησης να τον παραχωρήσει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, ανάγκασε τον Ζάρατε να ζητήσει την άδεια από την ομάδα, ώστε να προσλάβει προσωπικό γυμναστή και να κάνει διπλές προπονήσεις. Στόχος του Αργεντινού είναι να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και να επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση τέτοια, που θα υποχρεώσει τον Πέτκοβιτς να τον υπολογίζει ξανά.

Ο Ζάρατε επιθυμεί να παραμείνει στη Ρώμη και μόνο με βελτίωση της απόδοσής του μπορεί να ελπίζει σε αυτό. Ο Πέτκοβιτς από την πλευρά του έχει δηλώσει πως θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στον παίκτη, αλλά πως δεν είναι διατεθειμένος να τον περιμένει για πάντα. Αν δεν βελτιωθεί, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λάτσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: