Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τέστ «Παπ»

Τέστ «Παπ»
Να αποδείξουν πως μπορούν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Δημήτρη Παπαδόπουλο, θέλουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού.

Ο έμπειρος φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι ο Σάββας Παντελίδης τον άφησε εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου», στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι και οι Δημήτρης Κουτσόπουλος και Γιάννης Στάθης, οι οποίοι είναι, επίσης, τραυματίες.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Παντελίδης έδωσε έμφαση στην τακτική, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν «διαβασμένοι» για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου και να συνεχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η 18μελής αποστολή του Πανθρακικού:

Αντίλοβιτς, Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Πρίττας, Μίνγκας, Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά, Κυβελίδης, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: