Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Καλύτερα «εξοπλισμένος» ο Βίλας-Μπόας!!


Καλύτερα «εξοπλισμένος» ο Βίλας-Μπόας
Κάθε …επιστροφή και δύσκολη και στην περίπτωση του Αντρέ Βίλας-Μπόας αναμένεται να είναι και ενδιαφέρουσα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κοουτσάρει πρώτη φορά κάποια ομάδα κόντρα στην Τσέλσι, μετά την απομάκρυνσή του από τους «μπλε» και το england365.gr συγκρίνει την παρουσία του τώρα στην Τότεναμ με την αντίστοιχη στο δυτικό Λονδίνο.

Ο Βίλας-Μπόας θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει κόντρα στην πρώτη του ομάδα, το Σάββατο στο «White Hart Lane», και έχει όλα …τα φόντα για να το κάνει.

Κυρίως, γιατί η παρουσία του στην Τότεναμ είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με την περυσινή, στην Τσέλσι.

Μπορεί ο Πορτογάλος προπονητής να μην έχει καθίσει για πολλά παιχνίδια στον πάγκο των «spurs», αλλά οι αριθμοί δικαιώνουν την επιλογή του Ντανιέλ Λίβι να τον προσλάβει το περασμένο καλοκαίρι.

Βλέπετε, στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της Πρέμιερ, η Τότεναμ μετρά 4 νίκες σε 7 ματς, ενώ πέρασε με «διπλό» από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ποσοστό επιτυχημένων αποτελεσμάτων για τον Βίλας-Μπόας στο φετινό πρωτάθλημα ανεβαίνει στο 57,1%, ενώ το αντίστοιχο στην Τσέλσι ήταν 48,1% (13 νίκες σε 27 ματς).

Όσον αφορά την απόδοση των παικτών του, ειδικά στην επίθεση, ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον Ζερμέν Ντεφό να έχει σκοράρει, ήδη, 4 φορές, ενώ αντίθετα ο Φερνάντο Τόρες το έκανε μόλις 2 στα 22 ματς που αγωνίστηκε πέρυσι. Μάλιστα, οι φετινές του επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως αποδίδουν καλύτερα, αφού οι Μούσα Ντεμπελέ και Κλιντ Ντέμπσεϊ έχουν, ήδη, σκοράρει και τα γκολ τους ήταν αρκετά σημαντικά στην εξέλιξη των αγώνων. Οι δύο παίκτες κόστισαν 21 εκατομμύρια λίρες, 3 περισσότερα από ότι ξόδεψε η Τσέλσι για τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος συνεχίζει να είναι δανεικός στη Γουέστ Μπρομ.
Όλα τα παραπάνω σίγουρα δεν συνηγορούν πως η φετινή Τότεναμ θα έχει καλύτερη παρουσία από την περυσινή Τσέλσι. Δείχνουν, όμως, σίγουρα πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μάθει καλύτερα τα …κατατόπια της Πρέμιερ Λιγκ.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: