Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

«Εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Γουέστ Μπρομ»

«Εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Γουέστ Μπρομ»
Η Γουέστ Μπρομ είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν στην Premier League, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, τόνισε ότι οι «πολίτες» πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να φύγουν από το «Χόθορνς» με τους τρεις βαθμούς.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στον ομόλογό του στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, Στιβ Κλαρκ, επισημαίνοντας: «Ο Κλαρκ αξίζει συγχαρητήρια. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ. Θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή πρόκειται για την ομάδα, η οποία έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο και η αποψινή αναμέτρηση θα είναι πολύ σκληρή για εμάς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή, μετά από το κενό για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει σήμερα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Επιπλέον, όσον αφορά το Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε σε ματς της Ισπανίας, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση ο προπονητής των Πρωταθλητών Αγγλίας σημείωσε: «Αυτά συμβαίνουν με την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Ο Νταβίντ δεν είναι έτοιμος να παίξει σήμερα και πολύ πιθανόν ούτε στο ματς κόντρα στον Άγιαξ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: