Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η «φλόγα» του ντέρμπι!!

Η «φλόγα» του ντέρμπι
Έντονη είναι η δίψα και η φλόγα για νίκη στη Νάπολι κόντρα στη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Πάολο Καναβάρο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας και αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα στο Τορίνο.

«Είναι μια πρόβα τίτλου; Ελπίζω ότι αυτό θα αποδειχθεί μετά το τέλος του αγώνα. Προς το παρόν όμως είναι μια μάχη μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της χρονιάς», τόνισε ο αρχηγός των Ναπολιτάνων στο Sky Sport Italia και συμπλήρωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά σε κάθε περίπτωση δε θα είναι καθοριστικό για τον τίτλο.

Μας δίνει ένα εξτρά κίνητρο να παίξουμε σε ένα τέτοιο αγώνα και έχουμε τη φλόγα μέσα μας. Η Γιουβέντους κυριάρχησε την περσινή σεζόν, κέρδισε το πρωτάθλημα αήττητη, άρα τα στατιστικά λένε ότι αυτή είναι φαβορί
».

Ο αμυντικός των «παρτενοπέι» ακόμη αναγνωρίζει το ρόλο του προπονητή, Βάλτερ Ματσάρι και του προέδρου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

«Ο πρόεδρος είναι σαν πατέρας μας για εμάς και βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο ώστε να μην αφήνει να μας απασχολούν άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Οι παρεμβάσεις του είναι στοχευμένες και χρήσιμες.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να καταλάβω τι μας ζητάει ο Ματσάρι. Όταν ένας προπονητής σου λέει την αλήθεια, τότε αρχίζεις να τον εμπιστεύεσαι. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι ο Ματσάρι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην τακτική
», συμπλήρωσε ο 31χρονος αμυντικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: