Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

«Ραντεβού» με την πρώην…!!

«Ραντεβού» με την πρώην…
Ένα… «ραντεβού» με την πρώην επεφύλασσε στον Αντρέ Βίλας – Μπόας η 8η αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ! Έξι μήνες μετά τον διωγμό του από την Τσέλσι, ο Πορτογάλος προπονητής τίθεται αντιμέτωπος με τους «μπλε» του Λονδίνου έχοντας αναλάβει πλέον την Τότεναμ και στον απέναντι πάγκο, θα βρει το πρώην «δεξί του χέρι», Ρομπέρτο Ντι Ματέο!

Η αυλαία της 8ης «στροφής» του πρωταθλήματος ανοίγει με την άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με την Τσέλσι που βρίσκεται στο +4 από τους διώκτες της, να γνωρίζει ότι ακόμα και σε «στραβό» αποτέλεσμα, θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς τον Τζον Τέρι που δεν άσκησε έφεση στην τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και απόντος του Φρανκ Λάμπαρντ, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας θα προσπαθήσουν να μην επιτρέψουν στον Βίλας – Μπόας να υπερηφανεύεται για προσωπική νίκη. Από την πλευρά του, όσο κι αν το αρνείται ο Πορτογάλος, η ιδέα της εκδίκησης για τον τρόπο που έφυγε από το «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι μες στο μυαλό του.

Στα υπόλοιπα ματς, Σάντερλαντ και Νιούκαστλ κοντράρονται στο «Στάδιο του Φωτός» με το μίσος στο μεταξύ τους ντέρμπι να ξεχειλίζει κάθε φορά!

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται την έδρα της Γουέστ Μπρομ, εκεί όπου πέρυσι για πρώτη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου. Με τον Λουίς Σουάρεζ μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό, η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Ρέντινγκ στο «Άνφιλντ».

Εντός έδρας ματς με τη σκληροτράχηλη και πάντα αξιόλογη Στόουκ έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν θέλει να αφήσει τη Σίτι να την ξεπεράσει, ενώ η Άρσεναλ επισκέπτεται το «Carrow Road» και τίθεται αντιμέτωπη με την κάκιστη, φέτος, Νόριτς.

Η ΚΠΡ που ακόμη… ψάχνεται, θα φιλοξενήσει την εντυπωσιακή Έβερτον, το απόγευμα της Κυριακής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20/10

Τότεναμ – Τσέλσι (14:45)
Φούλαμ – Άστον Βίλα
Λίβερπουλ – Ρέντινγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ
Σουόνσι – Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι
Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον
Νόριτς – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 21/10

Σάντερλαντ – Νιούκαστλ (15:30)
ΚΠΡ – Έβερτον (18:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: