Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Θετικός ο εισαγγελέας για Τσακογιάννη!!

Θετικός ο εισαγγελέας για Τσακογιάννη
Δεκτή έκανε την τελευταία αίτηση αποφυλάκισης του Γιώργου Τσακογιάννη ο εισαγγελέας, με επιβολή περιοριστικών όρων και ιδιαιτέρως υψηλή εγγύηση. Απομένει η σύμφωνη γνώμη του ανακριτή για την αποφυλάκιση του πρώην αφεντικού της Ηλιούπολης.

Ο Γιώργος Τσακογιάννης ο οποίος διώκεται για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κρίθηκε προφυλακιστέος τον Ιούνιο του 2011 και σε δύο μήνες ακριβώς που συμπληρώνει 18μηνο, επρόκειτο να αποφυλακιστεί. Ωστόσο, ο εισαγγελέας έχει κάνει από τώρα δεκτή την τελευταία αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, με παράλληλη επιβολή περιοριστικών όρων, αλλά και καταβολή υψηλότατης εγγύησης, ύψους 350.000 ευρώ.

Αν υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, τότε ο Γιώργος Τσακογιάννης πιθανόν να αποφυλακιστεί λίγο πριν την ώρα του και να περιμένει την παραπομπή του στο ακροατήριο ώστε να δικαστεί.

Θυμίζουμε πως ο εισαγγελέας έχει κάνει πρόσφατα δεκτή και την αίτηση αποφυλάκισης του Βασίλη Καρακούλια, και έτσι προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων θα παραμείνει μόνο ο Μάκης Ψωμιάδης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: