Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Αγγλική» συνέπεια!!

«Αγγλική» συνέπεια (video)
Μπορεί να απέχει χρόνια από τους τίτλους, αλλά στο Champions League αποδεικνύεται… Εγγλέζα. Η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 της Μονπελιέ στο «Emirates» και προκρίθηκε για 13η συνεχή σεζόν από τους ομίλους του Champions League. Δύο ασίστ του μέχρι πέρυσι παίκτη των πρωταθλητών Γαλλίας Ολιβιέ Ζιρού σε Γουίλσιρ (49’) και Ποντόλσκι (63’) αρκούσαν για τους «κανονιέρηδες», που θέλουν νίκη στο «Καραϊσκάκη» και απώλεια βαθμών της Σάλκε στη Γαλλία για να τερματίσουν και πρώτοι. Αντίθετα, οι ηττημένοι έχασαν και τις τελευταίες ελπίδες για την τρίτη θέση.

Το ματς

Το δοκάρι από την κεφαλιά του Κοσιελνί στο 11’ ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι δεν απειλούνταν αλλά ούτε… απειλούσαν. Ό,τι δεν κατάφερε σε όλο το πρώτο μέρος η Άρσεναλ το πέτυχε μετά από μόλις τέσσερα λεπτά στην επανάληψη, όταν η κεφαλιά πάσα του Ζιρού βρήκε τον Γουίλσιρ στην καρδιά της γαλλικής περιοχής κι αυτός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 63’ ο πρώην φορ της Μονπελιέ έπαιξε το 1-2 με τον Ποντόλσκι και ο Γερμανός με καταπληκτικό βολέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα των «κανονιέρηδων». Δίχως να φορτσάρουν αλλά ούτε και να κινδυνεύσουν οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ διαχειρίστηκαν με άνεση το προβάδισμα μέχρι τέλους.


Άρσεναλ: Σέζνι, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Σανιά, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (70’ Ράμσεϊ), Καθόρλα (84’ Κοκλέν), Ποντόλσκι, Ζιρού (85’ Ζερβίνιο).

Μονπελιέ: Ζουρντρέν, Εμπιβά, Μπεντιμό, Κονγκρέ, Ελ Καουταρί, Ντεπλάν, Μπελχαντά, Εστράδα (79’ Μαρβό), Καμπεγιά (68’ Ερέρα), Μουνιέ, Σαρμπονιέ (69’ Μαρτέν).

Βαθμολογία

1) Σάλκε 11 (9-5)
2) Άρσεναλ 10 (9-6)
3) Ολυμπιακός 6 (7-8)
4) Μονπελιέ 1 (5-11)

Η τελευταία αγωνιστική (4/12)

Ολυμπιακός-Άρσεναλ (21:45)
Μονπελιέ-Σάλκε (21:45)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: