Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"Πέτζα" Στογιάκοβιτς: "Απολαμβάνω τον ελεύθερο χρόνο μου"

Μία απ' τις καλύτερες φάσεις της ζωής του περνά ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, όπως δήλωσε σε Γερμανική ιστοσελίδα, ενώ εξήγησε ή μάλλον επανέλαβε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί το αν θα συνεχίσει να υπηρετεί το μπάσκετ και από ποιο πόστο, καθώς απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που... ποτέ δεν είχε, περνώντας τις ημέρες του μαζί με την οικογένεια του!

«Ακόμη δεν έχω σχέδια. Θα δω προσεχώς αν θέλω να μείνω στο μπάσκετ κι αν ναι με ποια ιδιότητα», υπογράμμισε σε γερμανική ιστοσελίδα ο παλαίμαχος Σέρβος φόργουορντ και πρόσθεσε: «Η υγεία μου είναι πολύ καλά. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω ελεύθερο χρόνο και το απολαμβάνω. Περνώ πολύ χρόνο με την οικογένειά μου κι όταν μπορώ παρακολουθώ αγώνες μπάσκετ, είτε ματς της Ευρωλίγκας είτε του ΝΒΑ».

Όσο για το διάστημα που ξεχωρίζει στην καριέρα του; «Σίγουρα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου τα πέρασα στο Σακραμέντο. Εμεινα εκεί οκτώ χρόνια και πέρασα φανταστικά, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Στα αποδυτήρια υπήρχε φοβερή χημεία. Ποτέ δεν ένιωσα πως πηγαίνω στη δουλειά ήταν σαν να περνούσα χρόνο με φίλους. Δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς παρότι φτάσαμε κοντά, δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στους τελικούς του ΝΒΑ».basketplus gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: