Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Να κοιτάξει σοβαρά το Europa»

«Να κοιτάξει σοβαρά το Europa»
Στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Champions League αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κοιτάξουν με σοβαρότητα το Europa League. Ακόμη, ο πρώην άσος της πειραϊκής ομάδας αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, δηλώνοντας πως θα μπορούσε η ομάδα να είχε ρισκάρει περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Σάλκε:
«Είχα πει και πριν ότι ο Ολυμπιακός μετά από δύο νίκες θα είχε μεγάλες πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να πω ότι έπαιξε καλά και η αμυντική του λειτουργία ήταν πολύ καλή. Όμως, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και έτσι άφησε χώρο στην Σάλκε, η οποία σκόραρε ένα τέρμα και έτσι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε.

Αυτό το παιχνίδι το είδα όπως οι ελληνικές αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή κάθονται και περιμένουν, παίζουν αμυντικά και μετά δέχονται γκολ. Αν ο Ολυμπιακός είχε βάλει γκολ θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Θα μπορούσε από την αρχή να είχε ρισκάρει και να είχε παίξει επιθετικά, αν και στην άμυνα ήταν αρκετά καλός».

Για την επόμενη μέρα και τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Europa League:
«Οι αναφορές για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δικαιολογίες. Φυσικά και όλες οι ομάδες θα ήθελαν να πάνε καλά. Τώρα από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στο Champions League πρέπει να κοιτάξουν με προσοχή του Europa. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι ότι οι ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες για την Ευρώπη από την αρχή».

Για την έλλειψη προσωπικοτήτων:
«Ο Ολυμπιακός έχει υπεύθυνα άτομα για να το σκεφτούν αυτό. Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ σημαντικός, από τη στιγμή που υπάρχουν άπειροι παίκτες. Μου αρέσει που παίζουν πολλά νέα παιδιά, αλλά χρειάζονται παίκτες που σε τέτοια παιχνίδια θα αναλάβουν την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: