Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αναγκαστικά με μικρούς ο Στραματσόνι!!

Αναγκαστικά με μικρούς ο Στραματσόνι
Την εκτίμηση πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας για το ματς της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρούμπιν Καζάν. Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε πως θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αφού υπάρχουν αρκετοί τραυματίες στην ομάδα του, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όσοι παίξουν θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον αγώνα.

Βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αφού μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, 9 περισσότερους από τους διώκτες τους. Η Ίντερ και η Ρούμπιν Καζάν συγκρούονται σήμερα για την πρώτη θέση, σε ένα ματς που αναμένεται «ανοιχτό» και θεαματικό.

Αυτό είναι το νόημα όσων δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι την παραμονή του αγώνα. «Το γεγονός πως έχουμε προκριθεί και οι δύο είναι καλό για το θέαμα. Πιστεύω πως θα παίξουμε ανοιχτά και θα ευχαριστήσουμε όσους παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Και οι δύο θέλουμε τη νίκη, για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Αυτό θα επιδιώξουμε, τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε στο Σαν Σίρο», δήλωσε ο Στραματσόνι.

Θέλετε τη νίκη, αλλά θα παίξετε με πολλές αλλαγές. «Αναγκαστικά, αφού υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Αυτό, όμως, δεν θα μας επηρεάσει. Όποιος αγωνιστεί θα δώσει τα πάντα. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους νέους να δείξουν τι αξίζουν. Μαζί μου έχω πάρει 10 παίκτες κάτω των 21 ετών. Ίσως είναι μια από τις τελευταίες τους ευκαιρίες να αγωνιστούν στην Ευρώπη, αφού από τον επόμενο γύρο θα είναι δύσκολο να κάνω πολλές αλλαγές μαζεμένες», σημείωσε ο προπονητής της Ίντερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: