Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς αλλαγές η Λάτσιο!!

Χωρίς αλλαγές η Λάτσιο
Τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ώστε η Λάτσιο να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της. Ο Βόσνιος τεχνικός έδειξε να υπολογίζει πολύ την Αγγλική ομάδα, για το λόγο αυτό τόνισε πως δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά θα χρησιμοποιήσει τους καλύτερους παίκτες του.

Βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου τους, όπως ήθελαν τα προγνωστικά. Η Λάτσιο και η Τότεναμ απέχουν δύο βαθμούς η μία από την άλλη και η αποψινή τους αναμέτρηση θα κρίνει, εν πολλοίς, ποια από τις δύο θα τερματίσει στην πρώτη θέση του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Μια πρώτη θέση που ζήτησε από τους παίκτες του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

«Δεν μου αρέσει να κάνω υπολογισμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όπως θέλω να κερδίσουμε και στο τελευταίο ματς, άσχετα αν δεν θα μας χρειάζονται οι βαθμοί. Για το λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσω τους καλύτερους παίκτες μου. Δεν πρόκειται να κάνω αλλαγές. Εξάλλου αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που θα παίξει με δύναμη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της», είπε ο Πέτκοβιτς.

Αυτό σημαίνει πως θα παίξει ο Μίροσλαβ Κλόζε; «Ο Μίροσλαβ δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες μέρες με την ομάδα, άρα δεν θα αγωνιστεί. Θέλω να παίζουν πάντα αυτοί που είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να είναι σε θέση να δώσουν το 100% όπως τους ζητάω πάντα. Ειδικά με την Τότεναμ θα είναι δύσκολος αγώνας. Οι Άγγλοι έχουν σπουδαία ομάδα, μη σας ξεγελά η αγωνιστική τους κάμψη», απάντησε ο προπονητής της Λάτσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: