Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πήρε "σκούπα" ο Ιβάν

Εκτός ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο οικονομικός και ο εμπορικός διευθυντής.
Και στο πρόσφατο παρελθόν, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τεθεί από την πλευρά Σαββίδη ζήτημα αποχώρησης στελεχών και υπαλλήλων από τα γραφεία, τότε όμως η διαδικασία δεν είχε προχωρήσει, μέχρι να γίνει πλήρης αξιολόγηση όπως χαρακτηριστικά είχε ειπωθεί.
Όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώθηκε, καθώς από χθες άρχισαν οι αποχωρήσει στελεχών. Συγκεκριμένα, η Μαρία Γκοντσάρεβα κάλεσε τον οικονομικό διευθυντή, Στέλιο Σακελλάρη και τον εμπορικό, Θρασύβουλο Σαββίδη και τους ενημέρωσε ότι η συνεργασία τους με την ΠΑΕ ολοκληρώνεται.
Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όπως και επίσης και το αν θα υπάρξει αντικατάσταση για κάποια από τις δύο θέσεις (το πιθανότερο του εμπορικού διευθυντή, γιατί τα οικονομικά της ΠΑΕ ελέγχονται από την ίδια την Γκοντσάρεβα και τον Άλκη Μαυροφρύδη).
Θυμίζουμε ότι και τα δύο στελέχη που αποχώρησαν είχαν προσληφθεί πριν μερικούς μήνες μέσα από προκήρυξη θέσεων οικονομικού και εμπορικού διευθυντή που είχε κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυστηρή διαδικασία επιλογής.
Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες που ακόμη δεν επιβεβαιώνονται επίκεινται και άλλες αποχωρήσεις και μάλιστα σύντομα.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: