Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Γκόγκας: «Ο Ηρακλής είναι το πιο βαρύ όνομα στο Πρωτάθλημα»

Ο ποδοσφαιριστής Εθνικού Γαζώρου, Σάκης Γκόγκας, φιλοξενήθηκε στον «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την καλή πορεία της ομάδας του και την πολύ καλή οργάνωση που έχει. Επίσης αναφέρθηκε στον Ηρακλή τον οποίο χαρακτήρισε το πιο βαρύ όνομα του Πρωταθλήματος.

Για το ότι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας:

«Όταν μετά από τις πρώτες αγωνιστικές είσαι πρώτος νιώθεις χαρά και ότι ανταμείβονται οι κόποι σου. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία, δεν το περιμέναμε όμως».

Για τα θετικά της ομάδας:

«Υπάρχουν πολλά θετικά, το καλό κλήμα στην ομάδα, οι καλές σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, η ομοιογένεια και το ότι βρίσκονται στην ομάδα έμπειροι παίκτες σε συνδυασμό με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει οργάνωση και δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Είμαστε σε μια ομάδα που χαιρόμαστε να κάνουμε προπόνηση και να αγωνιζόμαστε. Δεν υπάρχουν προβλήματα που ταλανίζουν την πλειοψηφία των ομάδων στο Πρωτάθλημα και αυτό μας κάνει να δουλεύουμε καλύτερα».

Για το αν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω η ομάδα:

«Είναι πολύ νωρίς. Ο στόχος που είχαμε θέσει εξαρχής ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και να γίνουμε γνωστή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Είμαστε μέσα στο Κύπελλο και αν συνεχιστεί αυτή η πορεία δεν θα λέγαμε όχι για το κάτι παραπάνω».

Για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Είναι ένα Πρωτάθλημα μαραθώνιος με 40 παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Μετά την 20η αγωνιστική θα ξεχωρίσουν κάποιες ομάδες. Περιμέναμε κάποιες ομάδες πιο δυνατές αλλά δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στο Πρωτάθλημα».

Για τα στοιχεία που θα τους κάνουν να μείνουν ψηλά:

«Το εύκολο είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά το δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά, να μείνουμε προσγειωμένοι και αν είμαστε μέχρι το Δεκέμβρη ψηλά στη βαθμολογία βλέπουμε τι θα γίνει».

Για τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο Πρωτάθλημα, έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα , είναι το πιο βαρύ όνομα στο Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του. Έχει ποιοτικό ρόστερ και έχει την βοήθεια του κόσμου. Υπάρχει πίεση γιατί έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο Καυτανζόγλειο, πρέπει να ξεπεράσουν την πίεση οι παίκτες ώστε να πάρουν τα απαιτούμενα αποτελέσματα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: