Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ζητείται θαύμα!!

Ζητείται θαύμα
Να διατηρήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει η ομάδα του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο παίρνοντας τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ανζί, αν και θα είναι πολύ δύσκολο, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε. Ο Γκουιντολίν δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα, αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα χρησιμοποιήσει τους καλύτερους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας ισοπαλία από την Ανζί στην έδρα της και κατακτώντας μια ιστορική νίκη μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά η Ουντινέζε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού οι δύο ήττες που υπέστη από τη Γιουνγκ Μπόις την άφησαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με λίγες πιθανότητες πρόκρισης.

Αυτές τις πιθανότητες θέλει να αυξήσει ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν νικώντας στη Ρωσία. «Ξέρουμε πως οι πιθανότητες να περάσουμε είναι λίγες. Αλλά για να μη μηδενιστούν, θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο ματς με την Ανζί. Θα είναι δύσκολο, αφού οι Ρώσοι έχουν πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε μια εμφάνιση όπως εκείνη του Άνφιλντ. Αν παίξουμε όπως με τη Γιουνγκ Μπόις, τότε θα χάσουμε και τα δύο ματς που απομένουν. Θα με δυσαρεστήσει να αποκλειστούμε, πάντως. Θέλω να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι», δήλωσε ο Γκουιντολίν.

Το μεγάλο όπλο σας, ο Ντι Νατάλε, θα παίξει; «Έχω πάρει μαζί μου τους καλύτερους παίκτες, άρα και τον Ντι Νατάλε. Την ενδεκάδα, όμως, θα την αποφασίσω λίγο πριν την έναρξη του ματς. Πρέπει να περιμένετε και εσείς, λοιπόν», απάντησε διπλωματικά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: