Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κάτσε: «Η ισοπαλία μέσα στην Τούμπα,θα είναι σαν ήττα»

Ο Έργκους Κάτσε αποτελεί πλέον ένα απ τα βασικά εργαλεία στο χώρο του κέντρου για τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος βρέθηκε χθες στη μπουτίκ, και η παρουσία του προσέλκυσε πολύ κόσμο. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο νεαρός μέσος μίλησε για τα δύο ντέρμπι του ΠΑΟΚ.

Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην προετοιμασία του για Ολυμπιακό:

"Σίγουρα μας επηρεάζει γιατί κάναμε μία ήττα σε ένα παιχνίδι που πιστεύαμε ότι τουλάχιστον δεν θα χάναμε. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις. το προσπερνάμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό, για να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε".

Για το στοιχείο που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από την ήττα στο ΟΑΚΑ:

"Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι δεν ήμασταν καλοί, γι' αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση, να τα δώσουμε όλα, γιατί ο αγώνας της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικός και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν ενδεχόμενη ισοπαλία με Ολυμπιακό θα είναι θετικό αποτέλεσμα:

"Η ισοπαλία μέσα στην Τούμπα, στο σπίτι μας, για μένα αλλά πιστεύω και για όλους τους συμπαίκτες μου, θα είναι σαν ήττα. Δεν θα είναι θετικό αποτέλεσμα".

Για τα σημεία στα οποία θα κριθεί ο αγώνας:

"Πιστεύω ότι το ντέρμπι θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουμε ότι μπήκαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν όλοι οι παίκτες παίξουμε σκληρά, με πάθος, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη δυνατότητες να χτυπήσει την κορυφή:

"Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατό πιο ψηλά. Εμείς σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνουμε το 100% για να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Αν κερδίσουμε την Κυριακή τον Ολυμπιακό, τότε θα έχουμε ένα κίνητρο για τη συνέχεια, θα είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Αν μας φύγει, τα πράγματα θα είναι δύσκολα".

Για την παρουσία του κόσμου την Κυριακή στην Τούμπα:

"Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι γεμάτη η Τούμπα, γιατί είναι ένα κρίσιμο και δύσκολο ματς. Διαφορετικά είναι να παίζεις ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, διαφορετικά να είναι άδειο. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ κόσμο την Κυριακή και αυτό θα βοηθήσει εμάς τους παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: