Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Μπορούσαμε και να νικήσουμε»

Ζαρντίμ: «Μπορούσαμε και να νικήσουμε»
Απογοητευμένος για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τη Σάλκε εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο κράτησε την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος.

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις είτε έχεις τύχη είτε όχι. Η ομάδα μπήκε καλά από πλευράς συμπεριφοράς παικτών και στρατηγικής. Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά το γκολ ήρθε σε μια στιγμή που δεν απειλούμασταν, από ένα μακρινό σουτ, ενώ εμείς είχαμε δύο ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά χάσαμε. Δυστυχώς δεν πετύχαμε τον στόχο μας», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για το αν θεωρεί αποτυχία τη μη πρόκριση στους «16», είπε: «Ήταν ένας στόχος που δεν επετεύχθη. Πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους 16, δεν τα καταφέραμε. Ο δεύτερος στόχος ήταν το Europa League και το πετύχαμε. Θέλουμε να επικεντρωθούμε πλέον στον επόμενο στόχο».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει φέτος πιο μακριά από τους «16» του Europa League, απάντησε: «Στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, όπως είμαστε κι εμείς. Στόχος μας είναι να φτάσουμε αρχικά στους ‘16’ και μετά βλέπουμε».

Τέλος, για το αδιάφορο ματς με την Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, είπε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας, να έχουμε καλή απόδοση και να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: