Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Νίκη για να ελπίζουμε»

«Νίκη για να ελπίζουμε»
Άκεφος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα με την ΑΙΚ για το Γιουρόπα Λιγκ ο Βάλτερ Ματζάρι. Ο προπονητής της Νάπολι τόνισε πως απαιτείται καλή εμφάνιση για να κερδίσει η ομάδα του τον αγώνα, αλλά όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Μίλαν, άρχισε να απαντάει μονολεκτικά.

Η 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ δεν πρόκειται δώσει απαντήσεις σχετικά με τις ομάδες που θα προκριθούν από τον 6ο όμιλο. Η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Για το λόγο αυτό, όμως, είναι κρίσιμα τα σημερινά παιχνίδια.

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από όσα είπε ο Βάλτερ Ματζάρι πριν τον αγώνα της Νάπολι με την ΑΙΚ στη Σουηδία. «Δεν θα κριθεί η πρόκριση στο παιχνίδι αυτό, αλλά θα φανεί ποιες ομάδες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να περάσουν. Όλοι μπορούν να προκριθούν. Για αυτό θέλουμε να νικήσουμε για να τα παίξουμε όλα για όλα στο τελευταίο ματς με την Αϊντχόφεν στο Σαν Πάολο» ήταν οι πρώτες εκτιμήσεις του Ματζάρι.

Στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΙΚ η Νάπολι πέτυχε μια άνετη νίκη με 4-0. «Σημειώσαμε 4 γκολ σουτάροντας ισάριθμες φορές. Το παιχνίδι της Πέμπτης, όμως, θα είναι διαφορετικό. Θα είναι δύσκολο. Η ΑΙΚ κέρδισε την Αϊντχόφεν, δεν είναι τυχαία ομάδα. Πρέπει να κάνουμε μια σπουδαία εμφάνιση, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας», σημείωσε ο προπονητής της Νάπολι.

Θα παίξει βασικός ο Καβάνι; «Ο Έντινσον είναι τιμωρημένος στο Καμπιονάτο και για το λόγο αυτό θα παίξει με την ΑΙΚ. Αλλά θα απουσιάσει ο Ινσίνιε, που νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Γενικά, δεν πρόκειται να προχωρήσω σε πολλές αλλαγές. Θέλω τη νίκη», τόνισε ο Ματζάρι.

Σε αυτό το σημείο ο προπονητής της Νάπολι ρωτήθηκε για το ματς του περασμένου Σαββάτου με τη Μίλαν και έδειξε να εκνευρίζεται. Περιορίστηκε μόνο να δηλώσει πως «η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα και δεν καταλαβαίνω τις κριτικές που ασκήθηκαν μετά την ισοπαλία του Σαββάτου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: