Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Superclassico: Δεν έφτανε ο Σκόκο για την Αργεντινή!! (video)

Μπήκε σαν αλλαγή και ο Νάτσο Σκόκο παραλίγο να κατακτήσει… μόνος του το Superclasico, αλλά η Αργεντινή λύγισε με 4-3 στα πέναλτι (2-1 κ.α.) απέναντι στη Βραζιλία.
Οι «σελεσάο» είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-1, οπότε το αντίστροφο αποτέλεσμα του επαναληπτικού έφερε την αναμέτρηση στα πέναλτι. Στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, ο Νεϊμάρ σημείωσε το νικητήριο πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε δύο περιπτώσεις.
Προηγουμένως πρωταγωνίστησε ο Σκόκο, αν και εισήλθε στο γήπεδο σαν αλλαγή στο 69ο λεπτό. Δώδεκα λεπτά αργότερα ευστόχησε σε πέναλτι και έδωσε σκορ πρόκρισης στους «αλμπισελέστε» πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Στην επόμενη φάση, όμως, ο Φρεντ ολοκλήρωσε με γκολ φάση διαρκείας και ισοφάρισε σε 1-1. Δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, καθώς υποχρέωσε διεξαγωγή πέναλτι διαμορφώνοντας το 2-1 ύστερα από αντεπίθεση και ωραία ενέργεια του Βάλτερ Μοντίγιο, ο οποίος είχε χάσει μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.
Θυμίζουμε πως ο αγώνας είχε αναβληθεί πριν από μερικές εβδομάδες, επειδή οι Αργεντίνοι δεν είχαν φροντίσει για το… φωτισμό του γηπέδου. Αυτή τη φορά το ματς έγινε κανονικά, αλλά η Βραζιλία πραγματοποίησε το 2/2 στις αναμετρήσεις Superclasico μεταξύ των δύο κορυφαίων εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής.


Σκόκο: «Ελπίζω να αγωνιστώ ξανά στην εθνική Αργεντινής» 

«Χαίρομαι που βοήθησα να κερδίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την πήραμε. Τα πέναλτι ήταν θέμα τύχης. Δεν θέλω να μιλήσω για την απόδοσή μου. Μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω και νομίζω ότι την εκμεταλλεύτηκα. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι με την εθνική ομάδα. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο, καθώς στην ομάδα υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες και τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», ήταν τα λόγια του μεσοεπιθετικού της Νιούελς Ολντ Μπόις.








πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: