Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μασάντο: «Να επικεντρωθούμε στο Europa»

Μασάντο: «Να επικεντρωθούμε στο Europa»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός, αν επικεντρωθεί στο Europa League, έχει την δυνατότητα να κάνει μία καλή πορεία, εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάντο μετά την ήττα από την Σάλκε. Ο Πορτογάλος στάθηκε ιδιαίτερα στην στιγμή που ήρθε το γκολ των Γερμανών αλλά και στο ότι δεν έκανε ευκαιρίες η ομάδα του.

«Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο Europa League. Δεν πιστεύω ότι πήγαμε άσχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί τώρα και να προσπαθήσουμε για μία καλή πορεία», είπε αρχικά ο Μασάντο και πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς και φάνηκε κατά την διάρκεια. Είχαμε προβλήματα στο να κάνουμε ευκαιρίες και να τις τελειώσουμε καλά. Μετά ήρθε και το γκολ της Σάλκε που το έκανε πιο δύσκολο. Μετά ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και πιέσαμε αλλά δεν σκοράραμε».

Για το σημείο στο οποίο ήρθε το γκολ της Σάλκε, τόνισε: «Ήρθε το γκολ σε ένα σημείο που πιέζαμε. Συνολικά πιστεύω ότι αμυνθήκαμε καλά αλλά ήταν άτυχη στιγμή. Μετά προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: