Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αμπντούν: «Δεν υποτιμούμε το Europa League»

Αμπντούν: «Δεν υποτιμούμε το Europa League»
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κατάφερε να έχει μία καλή παρουσία, στάθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν μετά την ήττα από την Σάλκε που σήμανε και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της κορυφαίας διοργάνωσης. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν υποτιμούν το Europa League ενώ έστρεψε την προσοχή όλων στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

«Αμυντικά κάναμε πολύ καλό ματς και φαίνεται από το σκορ, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σάλκε. Νομίζω ότι εν γένει παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν καλή. Πήραμε την πρόκριση στο Europa και εκεί θα στραφούμε. Πρώτα όμως έχει σειρά του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μετά θα κοιτάξουμε το Europa League», τόνισε ο Αμπντούν.

Όταν ρωτήθηκε για την ήττα στην πρεμιέρα από την Σάλκε, είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι φταίει η ήττα στην πρεμιέρα. Ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος όμιλος αλλά δείξαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Δεν υποβαθμίζουμε το Europa, είναι σπουδαία διοργάνωση αλλά θα επικεντρωθούμε τώρα στο πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Μακάρι στην Ευρώπη να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Europa. Για μας, την διοίκηση και τον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: