Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μίλησαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθνασιάδης και Κώστας Σταφυλίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο "PAOK Mega Store".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:
Σαλπιγγίδης

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να στοχεύσουμε πιο ψηλά, πρέπει να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και φυσικά να έχουμε την τύχη με το μέρος μας, γιατί σε τέτοιου είδους παιχνίδια και η τύχη παίζει ρόλο, αλλά και η απόδοση. Παίζουμε στην έδρα μας, είναι σημαντικό γιατί μας βοηθάει αυτό. Ελπίζω να είμαστε σε καλή μέρα και να κερδίσουμε".

Για το αν είναι ένα επιπλέον κίνητρο η πρώτη θέση του Ολυμπιακού: "Για εμάς είναι τεράστιο το κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης".

Για τον κόσμο: "Πάντα είναι κίνητρο η στήριξη του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ είναι λαοφιλής ομάδα, έχει πολύ κόσμο που τη στηρίζει και την αγαπάει. Εμάς μας βοηθάει αυτό να έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να πετύχουμε τη νίκη".

Αθανασιάδης

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πανηγυρίσουμε τη νίκη".

Για το αν θέλει να επιστρέψει στα γκολ: "Είναι ένα κίνητρο, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να κερδίσει η ομάδα, άσχετα αν το πετύχω εγώ".

Σταφυλίδης:

"Θέλω να πετύχουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είνμαι δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: