Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Άργησε να αντιδράσει!!

Άργησε να αντιδράσει!
Κακό ξεκίνημα και πολλές χαμένες ευκαιρίες κόστισαν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο παιχνίδι της με αντίπαλο τη Μάλαγα και την υποχρέωσαν να… βολευτεί με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2!

Οι Ρώσοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, μεταξύ στην Άντερλεχτ και την Μίλαν για να αναθεωρήσουν τους στόχους τους ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι έπαιξαν τα πρώτα του λεπτά… Στο 8ο και στο 9ο λεπτό οι Ισπανοί εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας αλλά και ένα λάθος του Μαλαφέεφ και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Πέρασαν λίγα λεπτά, οι Ρώσοι κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη και στη συνέχεια άρχισαν την αντεπίθεσή τους. Πολλές χαμένες ευκαιρίες απέναντι σε μια άμυνα της Μάλαγα που δύσκολα μπορούσε να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς της Ζενίτ.

Κι όμως, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να μειώσουν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου 45λεπτού. Στο 49ο λεπτό ο Ντάνι σκόραρε για τους Ρώσους…. Οι παίκτες του Σπαλέτι ανέβασαν την πίεσή τους στην άμυνα των ισπανών. Οι ευκαιρίες βροχή, αλλά όλες χαμένες!

Ο Φαϊζούλιν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, σκορ το οποίο και έμελε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Μπρούνο Άλβες, Λόμπαερτς, Ντενίσοφ, Βίτσελ, Μπιστρόφ (81’ Ανιούκοφ), Σιρόκοφ (71’ Φαϊζούλιν), Ντάνι, Κερζάκοφ, Χουλκ.

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ονιέγου, Καμάτσο, Τουλαλάν, Ιλισέου, Μπουονανότε, Σαντα Κρους, Ντεμικέλις (46’ Γουέλιγκτον), Ντούντα (63’ Πορτίγιο), Σέμπα (76’ Χουάνμι)




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: