Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γούναρης: «Δεν έχει νόημα ένα τέτοιο πριμ»

Ο Γιάννης Γούναρης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο πριμ ισοπαλίας του Ιβάν Σαββίδη αλλά και την εμφάνιση του δικεφάλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το πριμ του Ιβάν Σαββίδη για την ισοπαλία:
«Σίγουρα 12 χρόνια στην Τούμπα το πριμ ισοπαλίας δεν το γεύτηκα ποτέ και ούτε είχα τέτοια επιθυμία, έτσι γαλουχήθηκα. Είχαμε φέρει ισοπαλία με τον Άγιαξ στο 89? και ήμασταν στεναχωρημένοι. Ίσως ήταν για την κόσμια συμπεριφορά των παικτών έναντι στα προηγούμενα ματς που είχαμε πολλές κόκκινες. Δεν καταλαβαίνω το νόημα του πριμ εκτός και αν είναι επειδή ο ΠΑΟΚ είχε μια πειθαρχημένη εμφάνιση.»
για να συμπληρώσει:

«Η παρουσία του Σαββίδη είναι ευχάριστο και χαρμόσυνο γεγονός, ας εκτιμήσουμε το πριμ ως μια χειρονομία για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και για την κόσμια συμπεριφορά τους. Εγώ αν ήμουν παίκτης του ΠΑΟΚ θα έλεγα στον πρόεδρο πως ευχαριστώ για τη χειρονομία αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ένα πριμ για μια ισοπαλία.»

Για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσίασε μια μέτρια έως κακή εικόνα. Είναι μια ομάδα που χτίζεται τώρα σε ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο. Το πιο ευχάριστο για μένα ήταν η εμφάνιση του Κωνσταντινίδη. Δεν ικανοποίησε και ήταν θετικό που πήρε την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό Έπρεπε να παίξει πιο παθιασμένα, έλειπε το πάθος. Ο νέος ΠΑΟΚ με τα πιτσιρίκια πρέπει να γαλουχηθεί και να χτιστεί με το DNA του πρωταθλητή και να κάνει πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χειρότερα από τον Ολυμπιακό, δεν ήταν αυτός που αναμέναμε απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που είχε και τα παιχνίδια της Ευρώπης και φαίνεται πως είναι καλύτερη ομάδα. Ας είμαστε ρεαλιστές ήταν ευχάριστο που ηττήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός γιατί στόχος του ΠΑΟΚ είναι να βγει δεύτερος και να παει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι επιτυχία αν τα καταφέρει. Δεν παρουσίασε κάτι καλύτερο από το ματς με τον Παναθηναϊκό.»

Για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη:
«Ο εγκέφαλος με το σώμα πρέπει να έχει αρμονία και αν θέλει να έχει διάρκεια σε ένα μεγάλο σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά να σέβεται τον κάθε προπονητή του. Να είναι συνεργάσιμος και να πιστέψει πως το ποδόσφαιρο και η αγάπη του για αυτό θα είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Θα στερηθεί πολλά αλλά θα κερδίσει πολλά περισσότερα όπως δόξα και χρήμα. Εγώ όταν πήγα 17 χρονών στον ΠΑΟΚ έπαιξα 34 στα 34 παιχνίδια. Εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτόν και σε όλα τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: