Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μανωλάς: «Οι ισοπαλίες δεν κάνουν στον Ολυμπιακό»

Μανωλάς: «Οι ισοπαλίες δεν κάνουν στον Ολυμπιακό»
Πικραμένος από την κατάληξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ (1-1) εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός αμυντικός ανέφερε πως η ομάδα του ήταν κατά πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο και από ατυχία δεν πήρε το ματς.

Παρόλο που χαρακτήρισε σημαντική λοιπόν τη διατήρηση του +8, τόνισε πως η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσμα, αφού «ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα έχει στόχο μόνο τη νίκη».

«Όταν είσαι μπροστά στο σκορ σε όλο το ματς, χάνεις ευκαιρίες για να κάνεις το 2-0 και στη μοναδική φάση που σου κάνει ο αντίπαλος δέχεσαι γκολ, σου μένει πικρία. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει και η τύχη, δεν νικάει πάντα ο καλύτερος», σημείωσε αρχικά ο Μανωλάς.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «παρόλα αυτά, παραμένουμε οκτώ πόντους μπροστά στη βαθμολογία και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος», κατέληξε:

«Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, στοχεύει πάντα στη νίκη και γι’ αυτό η ισοπαλία δεν είναι καλή. Δεν είναι ότι δεν λειτούργησε κάτι καλά σήμερα. Ήμασταν καλύτεροι, απλά χάσαμε τις ευκαιρίες και δεν είχαμε τύχη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: